Hallo en welkom bij Atlas Print Creations.

Mijn naam is Patrick van der Vegt – de grafisch vormgever en maker van Atlas Print Creations. Het huis van Printable (bedrukbare) Planners die je zullen helpen jouw dromen om te zetten in plannen. Ze zijn allemaal speciaal ontworpen om jou te helpen je dagen te beheren, zodat je je kunt concentreren op wat er echt toe doet. Atlas Print Creations biedt een reeks moderne, minimalistische planners, kalenders en meer om jou te helpen georganiseerd te blijven.

Zelf ben ik heel creatief aangelegd, maar nogal chaotisch van aard. Als geen ander weet ik wat het betekent om binnen je bedrijf een goed planning te hebben en wat er bij komt kijken om je bedrijf goed te kunnen runnen. Hoewel het in het begin best moeilijk was, maakte het me sterk en leerde het mij de echte waarde van tijdmanagement. Planners werden voortaan een essentieel onderdeel van mijn leven – opschrijven waar elke dag voor bedoeld was, wat mijn dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse doelen waren, wat voor werk of welke opdrachten gedaan moest worden tegen welke deadline, welke afspraken ik had met mijn klanten en welke kant ik met mijn bedrijf op wilde gaan. Ze werden langzamerhand de gids, de hand om vast te houden bij het overwinnen van elk obstakel en effende de weg naar mijn succes.

Patrick van der Vegt
Patrick van der VegtGrafisch vormgever

“IT TAKES REAL PLANNING TO ORGANIZE THIS KIND OF CHAOS”

Mel Odom

Echter door de jaren heen kreeg ik een wildgroei van allerlei Planners die niet op elkaar afgestemd waren en niet hetzelfde eruit zagen. Losse boekjes en mapjes, waar ik alles in bijhield. Atlas Print Creations is dan ook ontstaan uit de behoefte aan planningspagina’s die tijdloos, stijlvol en professioneel zijn, en bovenal een zelfde uitstraling hebben en in één organizer of map gebundeld kunnen worden. Ik hou ervan ze te ontwerpen en streef voortdurend naar de meest nuttige planners die alle aspecten van ons leven kunnen beheren, van fit en gezond blijven, schoolwerk, financiën, kantoorbenodigdheden tot werk en projectplanning.

Een van de beste dingen om in een bedrukbare planner te investeren, is dat deze je echt een leven lang meegaat. Wanneer je al je planner-pagina’s hebt opgebruikt, print je gewoon een nieuwe set inserts en ben je klaar om weer te plannen. Ik hoop dat je hier de planners vindt die je helpen je dromen en doelen te bereiken zoals ze voor mij deden en blijven doen.

Neem gerust contact op als je vragen of feedback hebt, als je geïnteresseerd bent in mijn items, of als je gewoon hallo wilt zeggen – ik hoor graag van je.

OPENINGSTIJDEN WEBSHOP

MAANDAG T/M ZONDAG

24/7

DIGITALE BESTANDEN

Direct te downloaden