Het hergebruiken van je oude “Happy Planner” kan een geweldige manier zijn om duurzaamheid te omarmen en tegelijkertijd een frisse start te maken. Met de nieuwe stijlbladen van Atlas Print Creations, die speciaal zijn ontworpen om perfect te passen in de Happy Planner met hun afmetingen van 178 x 235 mm, kun je je planner een nieuwe look geven zonder de omslag te hoeven vervangen. Hier is een stapsgewijze gids om je te helpen je Happy Planner opnieuw in te richten met deze prachtige nieuwe inserts.

Waarom je Happy Planner opnieuw inrichten?

Voordat we beginnen, laten we eerst eens kijken naar de voordelen van het herinrichten van je oude planner:

 1. Duurzaamheid: Door je oude omslag te hergebruiken, verminder je afval en draag je bij aan een duurzamer gebruik van materialen.
 2. Kostenbesparing: Nieuwe planners kunnen duur zijn, dus door alleen de binnenkant te vervangen, kun je flink besparen.
 3. Personalisatie: Met de nieuwe stijlbladen van Atlas Print Creations kun je je planner personaliseren naar je huidige smaak en behoeften.

Wat heb je nodig?

 • Je oude Happy Planner omslag
 • Nieuwe stijlbladen van Atlas Print Creations (178 x 235 mm)
 • Een gaatjespons geschikt voor de Happy Planner
 • Schaar of mesje (voor eventuele aanpassingen)
 • Optioneel: stickers, washi tape en andere decoratieve elementen

Stappenplan

Tips voor een succesvolle herinrichting

 • Wees geduldig: Neem de tijd om de nieuwe stijlbladen correct in te voegen en te personaliseren.
 • Plan vooruit: Denk na over hoe je je planner wilt gebruiken en welke inserts je nodig hebt voordat je begint.
 • Creativiteit is de sleutel: Gebruik de herinrichting als een kans om je creativiteit te uiten. Er zijn geen regels, dus maak het zo leuk en functioneel als je wilt.

Door je oude Happy Planner te hergebruiken met nieuwe stijlbladen van Atlas Print Creations, geef je jezelf een frisse start zonder verspilling. Het proces is eenvoudig en plezierig, en het resultaat is een prachtig gepersonaliseerde planner die je dagelijks kunt gebruiken. Veel succes en plezier met het opnieuw inrichten van je Happy Planner!